bartimeus

Bartiméus

Bartiméus is specialist in leven met een visuele beperking. Wij ondersteunen jong en oud op het gebied van wonen, leren, werken en dagelijks leven. Bartiméus wil de kwaliteit van leven voor mensen die slechtziend of blind zijn verbeteren. Met persoonlijk advies, hulpmiddelen, ondersteuning en kennisoverdracht.

Voor Bartiméus meet Statisfact continu de tevredenheid en aanbevelingsintentie van patiënten over hun revalidatietraject. Patiënten ontvangen na afronding van het traject een uitnodiging per post of per e-mail en de resultaten worden realtime, via een voor Bartiméus ontwikkeld online te benaderen dashboard, inzichtelijk gemaakt. Het dashboard biedt Bartiméus daarnaast de mogelijkheid om haar resultaten te benchmarken met branchegenoot Koninklijke Visio.

Klantervaring

"Bartiméus heeft Statisfact ingeschakeld omdat we inzicht wilden hebben in de tevredenheid van onze klanten. De resultaten wilden we, onder andere op teamniveau, op zo’n manier teruggekoppeld zien dat dit toegankelijk is voor iedere medewerker. Het was daarnaast voor ons van belang dat de meting op een klantvriendelijke manier werd uitgevoerd en dat het aantrekkelijk voor onze klanten was om mee te doen. Statisfact heeft daarvoor kunnen zorgen. De samenwerking was goed. Snelle reacties op vragen en snelle actie waar nodig. Met het onderzoek heeft Statisfact ervoor gezorgd dat wij wekelijks inzicht hebben in onze klanttevredenheid. En met dit inzicht weten wij op welke gebieden we onszelf kunnen verbeteren. Een sterk punt is dat de tevredenheid van onze klanten nu voor zowel de betrokken werknemers inzichtelijk is, als voor onze externe stakeholders aan wie wij verantwoording afleggen".

 

Terug naar het overzicht