louwman

Louwman Groep

De Louwman Groep is één van de grootste en meest gerespecteerde groepen op het gebied van mobiliteit in Nederland. De groep bestaat uit importmaatschappijen voor diverse automerken. Daarnaast houdt de Groep zich bezig met lease- en financieringsactiviteiten, onderdelenhandel en banden import en behoren ruim 40 eigen dealerbedrijven, verspreid over heel Nederland en Tsjechië, tot de groep. Begin 2011 is Welzorg toegevoegd.

Louwman ICT Services wilde graag inzicht creëren in de klantbeleving, ten aanzien van het verloop van de werkplekmigraties en nieuwe werkomgeving.

Statisfact heeft de uitrol over de verschillende bedrijfsonderdelen gemonitord door middel van een IT migratiemeting. Doel van deze meting was het gecontroleerd voorbereiden, uitvoeren en evalueren van de migraties. Er is hiermee een kwaliteitscyclus ontstaan, waardoor het project steeds de migraties kon verbeteren. Tegelijkertijd is geborgd dat de gebruikers optimale migraties, met zo min mogelijk verstoringen van het werkproces, ervaren hebben.

Naast de migratiemeting voert Statisfact jaarlijks een IT belevingsonderzoek uit onder de medewerkers van Louwman en Welzorg.

Terug naar het overzicht