Ben jij startend op de arbeidsmarkt en wil je werken bij het leukste onderzoeksbureau van Utrecht als Junior marktonderzoeker? Dan zoeken wij jou!

 


Utrecht, november 2018 - Op 28 november 2018 heeft Statisfact haar ISO 20252:2012 certificaat behaald! Elk proces is grondig doorgelicht en getoetst aan de ISO-norm.

Utrecht, oktober 2018 - Statisfact is na een marktcompetitie met drie andere partijen gekozen als onderzoekspartner voor het in kaart brengen van het ethisch klimaat binnen het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

Statisfact voert sinds 2014 voor voetbalclub NAC Breda klant- en medewerkeronderzoek uit. De onderzoeken richten zich op medewerkers, (jeugd)spelers, sponsors en supporters en de resultaten geven NAC inzicht in wat ze goed doen en wat beter kan. Het sponsoronderzoek geeft daarnaast ook handvaten om commerciële kansen te benutten.

Statisfact houdt kennissessie in OpBuuren over organisatieverandering

Een aantal keer per jaar plannen we bij Statisfact een kennissessie. Een van de werknemers van Statisfact kiest een, werk gerelateerd, onderwerp en faciliteert de sessie. Tijdens een kennissessie wordt er verdieping gezocht op het gekozen onderwerp en het doel is om deze kennis te koppelen aan de dagelijkse praktijk van Statisfact.

Statisfact maakt jaarlijks een mooie groei door en nu is voor ons de tijd aangebroken om deze groei te versnellen. Het realiseren van onze groeidoelstellingen vraagt echter om een investering.