(Markt)Onderzoeker (40 uur)

Als Onderzoeker voer je onze belevingsonderzoeken van A tot Z uit. Dit houdt in dat je het onderzoek inricht, de analyse uitvoert en de resultaten en het advies terugkoppelt aan de opdrachtgever door middel van een presentatie en een rapportage. Voorkomende werkzaamheden zijn:

-      Opstellen van een projectplanning;
-      Geven van inhoudelijk advies ten behoeve van de vraagstelling (samen met de Projectmanager);
-      Geven van inhoudelijk advies over de te benaderen doelgroep, de inhoud van de communicatieboodschappen en de opzet en uitwerking van het onderzoeksrapport;
-      Inrichten van vragenlijsten en dashboards in ons enquêtesysteem;
-      Afstemming met onze opdrachtgevers over de voortgang van het onderzoek en over tussentijdse wijzigingen;
-      Vragen van respondenten beantwoorden;
-      Ondersteunen bij het uitvoeren en verwerken van diepte-interviews en workshops;
-      Analyseren van de resultaten;
-      Schrijven van de rapportage en opmaken van de presentatie.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

-      Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
-      Je hebt 2-3 jaar ervaring met het uitvoeren van kwantitatief en/of kwalitatief onderzoek;
-      Je ziet het als een uitdaging om presentaties en/of workshops te verzorgen bij onze opdrachtgevers;
-      Je bent expert in Word, Excel, PowerPoint en SPSS. Kennis van HTML is een pré;
-      Je bent secuur en kunt projectmatig werken;
-      Je bezit over een sterk analytisch vermogen;
-      Je kunt uitstekend zowel in teamverband als zelfstandig werken;
-      Je bent in staat om kritisch naar de eigen werkprocessen te blijven kijken;
-      Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

 

Wat bieden we met deze vacature?

Een inspirerende werkomgeving, een enthousiast team van collega’s en aansprekende opdrachtgevers. Je collega's zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en vullen elkaar goed aan. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze mensen en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt om mee te groeien. Onze filosofie is dat we dit maximaal faciliteren in een organisatie waar je van elkaar kunt leren en je weet wat er speelt. De professionals van Statisfact komen regelmatig bij elkaar in kennissessies om hun ervaringen en expertise met elkaar te delen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. Wij bieden naast een prima salaris, een netto onkostenvergoeding, variabele bonus, pensioenvoorziening, een smartphone en laptop.

 

 

Over Statisfact

Statisfact is onderscheidend in het achterhalen van de échte informatiebehoefte van onze opdrachtgevers en het snel eigen maken van de context waarbinnen het onderzoek zich afspeelt. Met meer dan 12 jaar onderzoekservaring is Statisfact dé maatwerkspecialist op het gebied van belevingsonderzoek.

Statisfact heeft de expertise om zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeken uit te voeren. Daarnaast hebben we ruime ervaring met deze onderzoeksterreinen en de aspecten die de (interne) klant- of medewerkerbeleving beïnvloeden. In de uitvoering van onderzoeken brengen wij kennis in op het gebied van: communicatie, doelgroepselectie, responscontrole, data-analyse, benchmarken, het maken van heldere onderzoeksrapportages en dashboards en het faciliteren van workshops.

 

 

Samen verder?

Stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@statisfact.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten Heemskerk via telefoonnummer +31 346 722 134.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.