Junior (markt) onderzoeker (32-40 uur)

 

Over de positie

Als onderzoeker ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor het managen en uitvoeren van onze onderzoeksprojecten. Dit houdt in dat je het onderzoek inricht, de analyse uitvoert en de resultaten en het advies terugkoppelt aan de opdrachtgever door middel van een presentatie en een rapportage. Al snel draai je mee op hele trajecten van A tot Z en krijg je ook eigen projecten toegewezen waar jij verantwoordelijk voor bent. Jouw belangrijkste taken zijn:

-      Opstellen van een projectplanning.
-      Geven van advies ten behoeve van de vraagstelling.
-      Geven van advies over de te benaderen doelgroep, de inhoud van de communicatieboodschappen en de uitwerking van het onderzoeksrapport.
-      Inrichten van vragenlijsten en dashboards in ons enquêtesysteem.
-      Afstemming met onze opdrachtgevers over de voortgang van het onderzoek en tussentijdse wijzigingen.
-      Uitvoeren van telefonisch onderzoek.
-      Ondersteunen bij het uitvoeren en verwerken van diepte-interviews en workshops.
-      Analyseren van de resultaten.
-      Schrijven van de rapportage en opmaken van de presentatie.

 

Over jou

Wij zijn op zoek naar een collega die secuur is en projectmatig kan werken. Je bezit over een sterk analytisch vermogen en je kunt uitstekend zowel in teamverband als zelfstandig werken. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

-      Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
-      Je ziet het als een uitdaging om presentaties en/of workshops te verzorgen bij onze opdrachtgevers.
-      Je bent expert in Word, Excel, PowerPoint en SPSS. Kennis van HTML is een pré.
-      Je bent in staat om kritisch naar de eigen werkprocessen te blijven kijken.

 

Ons aanbod

Een informele en prettige werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers (inclusief borrels en teamactiviteiten). Je collega's zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied en vullen elkaar goed aan. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening bereiken we door optimaal aandacht te schenken aan onze mensen en een klimaat te creëren waarin je je thuis voelt en alle kansen krijgt om mee te groeien. Onze filosofie is dat we dit maximaal faciliteren in een organisatie waar je van elkaar kunt leren en je weet wat er speelt. Onze arbeidsvoorwaarden zijn meer dan marktconform. Wij bieden naast een prima salaris:

-      Een netto onkostenvergoeding.
-      Een variabele beloning.
-      Een pensioenvoorziening.
-      Een smartphone en laptop.

 

 

Over Statisfact

Wij helpen organisaties in beweging te komen met behulp van de inzichten die we bieden vanuit onze onderzoeken en adviezen. Onze visie hierbij is dat het niet zozeer gaat om de cijfers, maar om het verhaal achter de cijfers en de vervolgacties na het onderzoek.

Statisfact voert een divers scala van kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeken uit: van het monitoren van wettelijke implementaties en organisatieveranderingen tot medewerker- en klantonderzoeken. De onderzoeken voeren we uit in vele sectoren waarvan een groot deel binnen de (Rijks)overheid. Met onze dienstverlening helpen we hen bij het vergroten van hun maatschappelijke impact.

 

 

Samen verder?

Stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@statisfact.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maarten Heemskerk via telefoonnummer +31 346 722 134. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een standaard onderdeel van de procedure is het benaderen van een referentie (mag van bijbaan of studie zijn) en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.