nxp

NXP Semiconductors

NXP is de voormalige halfgeleiderdivisie van Philips. De letters NXP staan voor Next eXPerience. NXP is een wereldwijd opererende firma, met hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland. NXP Nijmegen is het grootste productiecentrum van NXP en één van de grootste halfgeleider fabricagecentra van Europa.


Klantbeleving facilities

De Facility Management diensten zijn uitbesteed aan een externe leverancier. Onder het contract verzorgt deze leverancier voor NXP Semiconductors het management voor de facilitaire diensten zoals onderhoud van de gebouwen, catering, logistiek en schoonmaak. Statisfact evalueert de kwaliteit van de facilitaire producten en diensten vanuit klantperspectief. Het doel van het onderzoek is het overbrengen van de visie van afdeling Facilities en het verkrijgen van inzicht in het imago van deze afdeling.

 

Verhuisevaluatie

Op de High Tech Campus heeft NXP Facilities een project uitgevoerd, waarin zij het volgende doel had: terugbrengen van de gehuurde m2 verhuurbare Vloer Oppervlakte (VVO). Om dit te realiseren is er een gebouw leeggemaakt waardoor het gemiddelde m2 VVO per persoon is gereduceerd. Na de verhuizing is bij Facilities en de Site Manager de behoefte ontstaan om te achterhalen hoe men dit project ervaren heeft ten aanzien van voorlichting en begeleiding.

 

Joop Peters, Facilities Manager Eindhoven:

"Vertrouwen, duidelijkheid en de korte lijnen spreken mij het meeste aan. Men is zich er van bewust om eerst de plaatselijke situatie in ogenschouw te nemen".

Terug naar het overzicht